Peuters

Peuterochtend
Heeft uw kind nog niet de basisschoolleeftijd, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze school? Speciaal voor peuters en (nieuwe) ouders hebben we de mogelijkheid om samen de school te leren kennen.
Dat kan op een van onze peuterochtenden. U bent van harte welkom om samen met uw kind onze school te bezoeken. U en uw kind ervaren hoe het leren in een onderbouwklas op onze montessorischool eraan toe gaat. De peuterochtend van maandag 18 mei 2020 kan helaas niet doorgaan i.v.m het protocol voor de basisscholen. Hierin staat dat ouders de school voorlopig niet in mogen. Wij zullen zodra hier meer duidelijkheid over is een nieuwe datum plannen. U bent dan weer van harte welkom op Montessorischool Floriande. U vind de nieuwe datum op de website of onze facebookpagina.   
Op woensdag 11 maart 2020 is er weer een Open Dag. Op die dag staan de deuren van onze school tussen 9.00 en 12.00  voor u open. U kunt vrij binnen lopen tussen 9.00 en 11.00 om een rondleiding te krijgen van leerlingen van groep 8. Zij vertellen alles over onze school en ons onderwijs vanuit hun perspectief. Zij zijn de experts. Acht jaar lang is dit hun vaste plek geweest. Zij kunnen u alle ins en outs over de school vertellen.  Wij hebben er vertrouwen in dat zij dat op een goede manier doen. Kom vooral langs en bekijk ons onderwijs in de klassen. 
Daarnaast kunt een afspraak maken met Bas Bordes voor een informatief gesprek en een rondleiding in de klassen. Hiervoor kunt u mailen met directie-floriande@mailmvh.nl 
U kunt ook langskomen bij de lessen Bewegen met Peuters. Deze gratis lessen worden gegeven door een dansdocente van de Dans en Ballet Company. Klik hier voor de data. Let op: op 31 januari staken wij en zal deze les niet doorgaan. 

Laat u het van tevoren even weten dat u komt? Dan kunnen we daar rekening mee houden. Uw berichtje mag u sturen naar directie-floriande@mailmvh.nl
In uw mail lezen we graag op welke datum u wilt komen kijken en of u voor de peuterochtend, de open dag of de peuterdans komt. We hopen u te zien bij ons op  school.