Peuters

Peuterochtend

Heeft uw kind nog niet de basisschoolleeftijd, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze school? Speciaal voor peuters en (nieuwe) ouders hebben we de mogelijkheid om samen de school te leren kennen.

Dat kan op een van onze peutermiddagen op wo 18-10-23, wo 10-01-24, wo 20-03-24 en wo 05-6-24 U bent dan om 13.30 van harte welkom om samen met uw kind onze school te bezoeken. U en uw kind ervaren hoe het leren in een onderbouwklas op onze montessorischool eraan toe gaat. Laat u van tevoren weten dat u komt? Dan kunnen we daar rekening mee houden. Uw berichtje mag u sturen naar directie-floriande@mailmvh.nl. In uw mail lezen we graag op welke datum u met uw kind wilt komen kijken. 
 

Op woensdag 08 maart 2023 is er weer een Open Dag. Op die dag staan de deuren van onze school tussen 9.00 en 11.30  voor u open. U kunt vrij binnen lopen tussen 9.00 en 11.00 om een rondleiding te krijgen van leerlingen van groep 8. Zij vertellen alles over onze school en ons onderwijs vanuit hun perspectief. Zij zijn de experts. Acht jaar lang is dit hun vaste plek geweest. Zij kunnen u alle ins en outs over de school vertellen.  Wij hebben er vertrouwen in dat zij dat op een goede manier doen. Kom vooral langs en bekijk ons onderwijs in de klassen. 
Daarnaast kunt u een afspraak maken met Bas Bordes voor een informatief gesprek en een rondleiding in de klassen. Hiervoor kunt u mailen met directie-floriande@mailmvh.nl