Peuters

Peuterochtend
Heeft uw kind nog niet de basisschoolleeftijd, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze school? Speciaal voor peuters en (nieuwe) ouders hebben we de mogelijkheid om samen de school te leren kennen.
Dat kan op een van onze peuterochtenden. U bent van harte welkom om samen met uw kind op onze school te komen. U en uw kind ervaren hoe het leren in de onderbouw eraan toe gaat. Op maandag 25 februari 2019 en woensdag 29 mei 2019 bent u van 9:00 tot 10:00 van harte welkom op Montessorischool Floriande.
Op woensdag 13 maart hebben we open dag van 9:00 tot 12:00. Als u onze school dan bezoekt wordt u rondgeleid door kinderen uit groep 8. Zij vertellen u hun verhaal over onze school.
Daarnaast kunt een afspraak maken met Bas Bordes voor een informatief gesprek en een rondleiding in de klassen. Hiervoor kunt u mailen met directie-floriande@mailmvh.nl 
U kunt ook langskomen bij de lessen Bewegen met Peuters. Deze gratis lessen worden gegeven door een dansdocente van de Dans en Ballet Company. Klik hier voor de data.

Laat u het van tevoren even weten dat u komt? Dan kunnen we daar rekening mee houden. Uw berichtje mag u sturen naar directie-floriande@mailmvh.nl
In uw mail lezen we graag op welke datum u wilt komen kijken en of u voor de peuterochtend, de open dag of de peuterdans komt.